Få 35% rabatt ved å benytte Enovas støtte for strømsparingstiltak.

Enovas støtteordning "Pris- og effektstyrt energilagringssystem" skal gjøre det enklere og rimeligere for deg som forbruker å redusere dine løpende strømutgifter. Du får dekket 35% av installasjonskostnaden (inkludert materialer/utstyr) ved å investere i en smart hjemmeløsning for energisparing. Du vil oppnå betydelige kostnadsbesparelser allerede på kort sikt.

En smarthjem løsning reduserer energikostnadene, karbonavtrykket ditt og bidrar til en bærekraftig fremtid. Ta det første skrittet mot et smartere og mer energieffektivt hjem i dag!

Velger du en kombinert pakke med installasjon av elbillader koster smartstyringspakken kun ca 2.000,- (etter Enova støtte).

Vil du redusere energikostnadene dine og ta vare på miljøet samtidig? Da er det på tide å oppgradere hjemmet ditt med smarte løsninger for energisparing! Vår Enova pakke fra Futurehome gir deg full kontroll over energiforbruket ditt, med store økonomiske besparelser og ikke minst en bærekraftig livsstil.

Med smarthjem pakken fra Futurehome kan du:

 • Overvåke og optimalisere energiforbruket: Ved å koble til smart styring til din elbillader, varmekabler og varmtvann etc. kan du enkelt overvåke og styre energiforbruket ditt. Du får detaljert innsikt i hvor mye energi du bruker, og kan identifisere områder der du kan redusere forbruket for å spare penger.
 • Få tilgang og kontroll via mobilen: Uansett hvor du er, kan du enkelt styre og overvåke hjemmets energiforbruk via en praktisk mobilapp. Du kan slå av og på lysene, justere temperaturen og overvåke strømforbruket, alt med noen få trykk på skjermen.
 • Integrere med andre smarte enheter: løsningen er kompatible med et bredt spekter av smarte enheter, inkludert stemmeassistenter som Amazon Alexa og Google Assistant. Du kan enkelt styre hele hjemmet ditt ved hjelp av stemmekommandoer, og skape et sømløst og intelligent hjem.
 • Automatisere energisparende rutiner: du kan lett automatisere og aktivere energisparende rutiner i hjemmet ditt. For eksempel kan lysene slås av automatisk når ingen er til stede, og termostaten kan justeres basert på aktivitet og værforhold.

Vi anbefaler at du samtidig med bestilling av en smarthjem pakke også velger å installere en elbillader. Du er da berettiget til 35% Enova støtte også på elbilladeren (ferdig installert).

Krav for å søke om Enova støtte.

Kortfattet kan man si at systemet skal bruke mindre strøm når kostnadene for strøm er høye.   

Dette er mulig ved å: 

 • Varme opp vannet i varmtvannstanken når strømmen er billig. Varmtvannstanken fungerer som et batteri da den kan lagre varmen over flere timer slik at du har fortsatt har  mye varmtvann når du dusjer. 
 • Varme opp de elektriske varmekablene når strømmen er billig. Varmekabler i betonggulv har på lik linje som varmtvannstanken din en evne til å lagre varmen over flere timer uten at det blir kaldt. 
 • Lade elbilen om natta, slik at du bruker lite strøm når strømprisen er lav og boligen ellers har et lavt strømforbruk.  

Siden alle disse strømforbrukene kan lagre energi, kan du flytte bruken av disse utover døgnet uten at det går utover komforten i din bolig. 

For å få til dette må du ha minimum to eller flere av disse energilagrene i ditt hus:  

 • En varmtvannstank
 • Elektrisk gulvvarme
 • Elbillader 
 • Vannbårent varmeanlegg som varmer opp huset ved hjelp av strøm (typisk luft-til-vann-varmepumpe eller væske-til-vann-varmepumpe). 

Handyfix pakkene som gir deg rett til 35% Enova støtte.

 • Smarthjem pakken fra Futurehome - se mer her
 • Elbillader Zaptec Go (forutsatt at den bestilles samtidig med smarthjem pakken fra Futurehome) - se mer her

 Har du spørsmål er det hjertelig velkommen til å kontakte oss på chat!